Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS

LØRDAG • 18. NOVEMBER • 20:00

Brian Downeys ALIVE AND DANGEROUS
- the boys are back in town!

Alive And Dangerous bliver af mange betragtet som intet mindre end verdens bedste live-album. Ikke så underligt. Thin Lizzy-albummet er fra ’78, men musikken lever heldigvis stadigvæk i bedste velgående … især LIVE.

Dancing In The Moonlight, Whisky In The Jar, Still In Love With You og Jailbreak – bare for at nævne nogle stykker. Bagkataloget er spækket med hits, når Brian Downeys ALIVE AND DANGEROUS går på scenen. Og det gør de heldigvis stadigvæk – og i overlegen stil.

Selvfølgelig er navnet opkaldt opkaldt efter det legendariske Thin Lizzy-live album. Brian Downey, trommeslageren, som gennem tiden har inspireret trommeslagere verden over, var selv med til at stifte det legendariske band tilbage i ’69 sammen med Phil Lynott, den ikoniske bassist, sangskriver og sanger. De to blev hængende til bandets opløsning i ’83, og Brian Downey var også med til at skrive adskillige af Thin Lizzys sange.

Ligheden mellem frontfigur Matt Wilson og Phil Lynott er slående - både musikalsk og visuelt, men det personlige udtryk er ikke til at komme udenom. Matt Wilson og Brian Downey flankeres af de to fremragende guitarister Joe Merriman and Michal Kulbaka.

Mød dem LIVE.


Medvirkende:
Brian Downey: trommer
Matt Wilson: vokal / bas
Joe Merriman: guitar / kor
Michal Kulbaka: guitar / kor

Se mere på:
https://www.briandowneysaliveanddangerous.com/

 

Stående koncert