JAZZDAGE - DAG 2

DIXIE FOR YOU + LOUISIANA JAZZBAND FEAT. DAIMI

LØRDAG • 6. JULI • 12:15-17:00

I år rykker JAZZ UNDER ÅBEN HIMMEL indendørs i Viften, hvor vejret altid er godt og bliver til JAZZDAGE.
JAZZDAGE løber af stablen fredag 5. juli og lørdag 6. juli.
En dagsbillet koster 45 kr. og udover dejlig jazzmusik sikrer den én gratis fadøl/vand samt en unummereret siddeplads ved borde og stole.

Dixie For You er på kort tid blevet et af Skandinaviens førende jazzbands indenfor den traditionelle jazz med musikere fra begge sider af Øresund.
Bandet har spillet på de fleste skandinaviske jazzfestivaler, klubber og koncertscener. Stilen er medrivende, melodisk og traditionel med indslag fra New Orleans, Dixieland og evergreens fra The American Songbook. Bandet har en underholdende stil med melodispil, som varierer mellem saxofon, klarinet og basun med spændende solopræstationer. Bl.a. kan man glæde sig til at opleve en af Skandinaviens allerbedste basunister, svenske Hans Ingelstam. Bandet formedes i 2009, og musikerne har hver især spillet i DK/SE med andre ledende jazzbands.
Dixie For You går på scenen kl. 12:15

Daimi er ’verdenskendt’ i Danmark, hendes musikalitet og charme borger for en dejlig oplevelse, hver gang hun er på scenen. Hun har spillet revy med de største og er en velrenommeret skuespiller. At hun også synger jazz er måske knap så kendt. Men hun har sunget jazz i mange år og gør det med en rytmisk fornemmelse, som placerer hende blandt de allerbedste. En jazzsangerinde af nordisk karakter og alligevel helt sin egen.
I samarbejdet med Louisiana Jazzband udfolder Daimis kvaliteter som jazzsangerinde sig allerbedst.
Louisiana Jazzband står for alt, hvad der er godt indenfor den traditionelle genre. Glad, swingende og dansevenlig jazz stærkt inspireret af de store gamle mestre: Duke Ellington, Count Basie og Louis Armstrong.
Louisiana Jazzband feat. Daimi går på scenen kl. 15:00