LUFTENS HELTE + STIG ROSSEN

Lørdag • 15. april • 20:00

Oplev musikken og sangstemmen fra de største tegnefilm, når Luftens Helte med Stig Rossen som gæstestjerne leverer et nostalgibrag af en fest på Viften i Rødovre til april

Elsker du også sangene fra animationsfilmene “Tarzan”, “Mulan” og “Bjørnebrødre”? Har du også skrålet med på “Vær en mand” og måske fældet en tåre til “Du’ Mit Hjerteslag”?

Så er du nødt til at opleve orkestret Luftens Helte med besøg af den originale stemme bag sangene, Stig Rossen. Stig Rossen er gæstestjerne til tre unikke Luftens Helte-koncerter i foråret 2023, hvor de sammen leverer et helt unikt show, der vil tage dig gennem de største hits fra de største tegnefilm gennem tiden.

Med sine 19 dygtige musikere – og heraf tre stærke forsangere – vil Luftens Helte tage dig på en tegnefilms-tour de force gennem klassikere fra film som Aladdin, Aristocats, Løvernes Konge og Frost, hvor prikken over i’et sættes, når Stig Rossen fremfører de sange, han har lagt stemme til – sange, der er blandt de mest højtelskede fra tegnefilmene.

Har du oplevet Luftens Helte før, vil dette show være noget særligt. Og har du aldrig oplevet dem, er det en særdeles god anledning.

”Vores orkester handler om at spille musik, der tager publikum på en rejse ind i filmenes verden. Stig Rossens stemme er lyden af de her historier og den verden – det bliver ikke bedre!” siger kapelmester og forsanger Hans Ole med julelys i øjnene.

Selv om Stig Rossen har prøvet det meste, og hans cv taler for sig selv, betyder disse sange alligevel noget særligt for ham:

"Jeg glæder mig bare helt vildt til at synge de sange igen – de har også en særlig plads i mit hjerte. Og så med Luftens Helte, som jeg er stor fan af. Vi kommer og flår taget af spillestederne!”

Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion samt tre forsangere, der på kamæleonagtig vis udfylder de mange forskellige sangroller, som repertoiret byder på, og tager publikum ind i filmenes magiske univers. Tilsammen skaber orkestret Luftens Helte den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og populære tegnefilm.

Og Stig Rossens stemme er lige så eksplosiv, som den kan være hjerteskærende. For mange er den synonym med de store musicals og – ja – sange som ”Jeg er på vej” fra Bjørnebrødre.

Se frem til en nostalgirus uden lige og et brag af en fest, når Luftens Helte og Stig Rossen slår folderne sammen. De er på vej – er du?


Stående koncert