Mads Christian

Lørdag den 22. april kl. 20:00

MADS CHRISTIAN ANNONCERER TOUR I FORÅRET 2023

Det er gået stærkt for Mads Christian dette efterår. Den spirende popartist udgav sin seneste single ’Ringer Om Natten’ og annoncerede samtidig sine to største headliner koncerter i København og Aarhus. Koncerten i Lille VEGA i København er allerede udsolgt, og Mads Christian er nu klar med 8 nye koncerter rundt i landet i foråret 2023.
22-årige Mads Christian er med sin autentiske dansksprogede lyd og store udstråling kendt for at tryllebinde sine tusindvis af dedikerede fans, hvilket hans kommende, hurtigt udsolgte koncert i Lille VEGA til december er et godt bevis på. Mads Christian tog Danmark med storm, da han i 2021 først udgav de 3 singler ’Samme Steder’, ’Det Burde Være Mig’ og ’Perfekt Som Du Er’ og siden albummet ’Overtænker’, der ramte noget særligt i tidsånden og som alle unge kunne relatere til. Dette blev hans egentlige gennembrud som sanger og sangskriver og nu er han klar til sit næste store gennembrud, nemlig som liveartist.

Mads Christian spænder musikalsk over både de bløde akustiske popballader og de hurtigere rytmer til dansegulvet, men uanset stilarten er der en klar rød tråd: UNG KÆRLIGHED – i alle former og afskygninger. Han skriver sine egne sange og formår at levere budskaber om fænomenet at være ung og kærlighedens udfordringer på bedste popstjernevis. Et godt eksempel herpå er hans seneste single ’Ringer om Natten’, hvor han med stor intensitet beskriver følelsen af savn efter et brud med én man elsker. Og mon ikke at de lange vinteraftner i studiet vil betyde, at Mads Christian har flere nyheder fra samme kant klar til forårets tour.

Til sine koncerter er Mads Christian kendt for at møde publikum med nærhed, charme og humor. Han trækker ofte timelange køer til sine populære meet & greets, hvor han bliver ved til alle har fået et billede, en autograf eller en highfive. Det er ekstremt vigtigt for Mads Christian aldrig at glemme, at hans fans er grunden til at han får mulighed for at udleve sine vildeste drømme, herunder at spille store koncerter for fyldte sale.

”Jeg glæder mig for sygt til at spille den her forårsturné med mit fantastiske band, og jeg stiller med intet mindre end Danmarks varmeste hold bestående af Unge Jens, Felix Diarra, Mads Ebbesen og Asta Nohr. Det er første gang vi kommer ud til så mange byer, det er super fede venues og jeg glæder mig til at se en masse nye og også en masse kendte ansigter. Jeg kan love en spændende musikalsk cocktail af dansksproget popmusik med et strejf af R&B, en masse hjerte og forhåbentlig en stor oplevelse for alle. Det bliver en kæmpe ting”

Også på de sociale medier har Mads Christian tiltrukket en stor følgeskare, og han deler sin musikalske rejse med sine 125.000 fans på TikTok & 50.000 følgere på Instagram, da han er dedikeret og fast besluttet på at have sine fans med hele vejen. Denne dedikation gengælder hans følgere, hvilket bl.a. kan ses af hans hurtigt udsolgte show i Lille VEGA.

”Jeg er så taknemmelig for den store opbakning jeg møder fra alle derude, det er en kæmpe støtte og inspiration. Jeg har altid været tæt med mine fans både på de sociale medier og fordi jeg holder meet & greet til alle mine koncerter, så vi kan få sat ansigt på. Jeg håber, at mange igen er klar til at være en del af rejsen på forårets tour og få årets aften sammen med mig, venner og veninder og mit sindsygt seje band”

Stående koncert